1/18

​recente

transacties

 

 

's - gravenhage... mooie  groene  stad  aan  de  zee

1/10
        d e s i g n   m o b i l e   h o m e

Wie doet er mee?

 

Het tijdperk van de namaak houten sleurhut van verweerd plastic, ook wel Mobile Home genoemd, komt wat ons betreft ten einde. Deze wezenloze Pipowagens zijn een overblijfsel van de jaren '70 waarvan je je niet kunt voorstellen dat iemand daar voor zijn plezier zijn vrije tijd in doorbrengt. Maar er is hoop.

 

De functie en het gebruik kunnen wellicht gaan veranderen. Kom je ze nu alleen nog tegen op campings voor de verhuur of als tweede huisje, in de toekomst gaan ze mogelijk hun naam toch nog eer aan doen: Mobile Home!

 

Want met het langzaam verdwijnen van de vaste baan, de vaste werkplek, zelfs de vaste partner en een eigen auto, verdwijnt ook de noodzaak van het hebben van een vaste woning op een vaste stek.

 

Iedereen die ideeën heeft hoe dit verder uit te werken en vorm te geven is welkom. Denk daarbij aan ontwerp, materiaal, design, energie, productie, logistiek, marketing, organisatie, politiek en financiering.

 
     p r o j e c t   o n t w i k k e l i n g 

Bonarius Property Holding

 

U ziet het wel vaker op Funda; oude huizen geheel gerenoveerd met nieuwe keuken, badkamer(s), houten vloeren, open haard(en) en alles wat een moderne stadsbewoner zich mag wensen. Veelal mooi uitgevoerd maar meer van hetzelfde. Wij proberen het net iets anders te doen met meer creativiteit en afwisseling waardoor uw nieuwe huis ook echt uniek is. Enfin, oordeelt u zelf via de foto's.

 

Via BPH bestaan er twee opties:

 

1. U koopt een huis dat wij in eigen beheer hebben aangekocht en gerenoveerd. Tijdens de bouw kan, voor zover mogelijk, rekening worden gehouden met uw eigen wensen. Naar lopende projecten moet u altijd via mail of per telefoon informeren. 

 

2. U koopt, bij voorkeur via ons, een woning die  geheel of gedeeltelijk gerenoveerd dient te worden. Na gezamenlijk overleg voeren wij het ontwerp en de verbouwing uit en zorgen wij, voor zover vereist,  voor de benodigde bouwtekeningen en vergunningen.

1/33
                g e r e a l i s e e r d e   p r o j e c t e n                
   vind samen met ons uw droomhuis 

Aankoop begeleiding

 

Eén van de belangrijkste activiteiten van BBWC is het begeleiden van mensen bij de aankoop van een nieuwe woning. Vaak belangrijker nog dan het huis zelf is de locatie. Immers aan de woning kan nog het nodige worden verspijkerd; de buurt en de straat vormen echter een vaste waarde. Kennis van de "omgeving" is daarom essentieel.    

 

Stappenplan

 

BBWC heeft inmiddels een jarenlange ervaring met aankoopbegeleiding en werkt volgens een vast stappenplan.

 

1. Tijdens een geheel vrijblijvend gesprek bij ons op kantoor maken we kennis en wordt er gekeken of uw wensen naar onze inschatting haalbaar zijn.

Welk type huis zoekt u, in wat voor buurt, hoe groot, zonligging, toekomstige gezins- en werk situatie, voor welke termijn, financiën etc.

Daarnaast moet er tussen u en ons een klik zijn om tot een prettige samenwerking te kunnen komen. En uiteraard zullen wij inzichtelijk maken welke kosten voor onze bemiddeling in rekening worden gebracht en wat u daarvoor kunt verwachten. 

 

2. Als u van onze diensten gebruik wenst te maken dan gaan wij actief zoeken volgens een systeem waarbij er onderscheid wordt gemaakt tussen primaire en secondaire eisen. Alle afspraken voor bezichtiging worden door ons gemaakt op een tijdstip dat u schikt. Uiteraard voeren wij ook de prijsonderhandelingen.

 

3. Mocht het tot een transactie komen dan begeleiden wij u met alle formaliteiten tot het moment van eigendomsoverdracht bij de notaris.

 

BBWC is one of the leading Real Estate Agents in The Hague specialized in guiding Expats in search of a house to buy, rent or renovate. We speak English, French and German. For more information please call us at 00 31 6 282 60 787